Kjendiskonserten

Kjendiskonserten 2017

 

Søndag 22. januar 2017 ble KJENDISKONSERT 08 arrangert i Kolben Kulturhus.

Dette er det 8. året på rad hvor Oppegård skolemusikkorps i samarbeid med Nordby skolekorps, Drøbak-Frogn skolekorps og Langhus skolekorps arrangerer kjendiskonsert i Kolben.

 

Alle 4 hovedkorpsene sammen på scenen

Årets artist var Knut Anders Sørum Trio.

 

Knut Anders Sørum ble høsten 2016 stemt frem av det norske folk som vinner av Stjernekamp på NRK og kan kalle seg for «Norges ultimate entertainer». Knut Anders er norsk komponist, musiker og sanger fra Øverskreien på Østre Toten. Han vant den norske Melodi Grand Prix 2004, og han deltok i The Voice på Tv2 i 2012.

I sin trio har han med seg Knut Bjørnar Asphol på gitar og Lars Christian Narum på hammond.

 

Knut Ander Sørum trio

Det ligger mye arbeid og mange timers øving bak et slikt arrangement og det var mange spente musikanter som satt på scenen denne ettermiddagen. Repertoaret var underholdende, vakkert, utfordrende og fengende. Alle musikantene fra både hovedkorpsene og junior-/aspirantkorpsene deltok på konserten, og det var et fantastisk trøkk.

Alle juniorene og aspirantene sammen på scenen

Etter å ha vunnet NRKs Stjernekamp i fjor høst kan vi kalle Knut Anders Sørum en vaskeekte stjerne. I Kolben fikk han korpsmusikantene til å skinne også. Og i løpet av kvelden fikk vi høre at det er mange dyktige solister blant korpsenes musikanter.

Thea Myhrbråten på fløyte fra Oppegård skolemusikkorps var en av kveldens dyktige solister, og korpsene dirigeres her av vår musikalske leder Hilde Olsrud

Oppegård skolemusikkorps, Postboks 225, 1419 Oppegård